Meciuri de fotbal la Havana

Taguri : Comanda Pizza, Concert Muzica Live, Mancare italieneasca,

Vizioneaza meciuri de fotbal cu prietenii in restaurant Havana

Microbistii au un loc special in randul clientilor restaurantului Havana. Cei  care doresc sa urmareasca meciurile intr-un mediu cu totul special, la plasme mari, atent pozitionate, astfel incat  fiecare client sa poata urmari  comod meciul, sunt invitati in centrul Clujului deasupra parcarii Leul la Restaurantul Havana.
Scaune comode, plasme mari bine amplasate, sunet de calitate, parcare,  spatiu mare si atmosfera unica deasupra Clujului sunt cateva autuuri pentru vizionarea de meciuri in conditii ireprosabile la Havana. Mai mult de atat  barmanii cu experienta au  pregatit pentru impatimitii fotbalului bere rece, cocktailuri rafinate si multe bauturi alcoolice si nealcoolice. Nici bucatarii nu se lasa mai prejos, astfel langa o bere rece la un meci de fotbal, merge o pizza buna, o friptura cu cartofi prajiti sau chiar paste italienesti.
In acelasi timp puteti fii si iubitul perfect  pentru partenera, deoarce privelistea unica si romantica a restaurantului Havana va face ca seara dumneavoastra de vizionare a meciului sa fie pentru ea chira o seara romantica reusita.
Va asteptam impreuna cu gasca pentru cele mai reusite seri de fotbal numai la Havana Cluj,  unde vizionarea unui meci este asa cum ar trebui sa fie: intre prieteni, cu bere si pizza.


Meciuri de fotbal la restaurant Havana Cluj Napoca

Comentarii utilizatori

Comenteaza si tu

Nume:
Email:
Comentarii:
Cod securitate: 1 + 7
 

© 2015. Meciuri de fotbal la restaurant Havana Cluj Napoca

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft