Evenimente si party- uri in Cluj

Taguri : Club Havana Cluj, Concert Muzica Live, Party Weekend,

Evenimente in Cluj Napoca party-uri restaurant

Cluj Napoca este un oras care traieste, un oras plin de oameni energici si binedispusi care doresc sa traiasca fiecare moment important din viata lor in cel mai placut mod.  In acest scop restaurantul Havana transforma fiecare zi intr-o sarbatoare prin serile de dans, muzica live, petreceri tematice si multe evenimente speciale sarbatorite in maniera unica Havana.
Valentin’s Day, Dragobete, Martisor, 8 Martie, Paste, Halloween, Craciun, Revelion, Microrevelion sunt cateva din evenimentele importante sarbatorite de Club Havana.
Se organizeaza seara de dans latino, seara cubaneza, muzica live, dansatori profesionsti, trupe cunoscute care au menirea de a destinde clujenii, intr-un spatiu intim deasupra Clujului.
Petrecerile tematice desfasurate in Club Havana au avut mereu succesul garantat. Astfel de party-uri tematice precum Gipsy Party, Bal Mascat, Carnaval Venetian, Gangsta Party (America anilor 20) sunt cateva dintre cele mai reusite evenimente si party-uri din Cluj.
Atmosferea fermecatoare a Clubului Havana cat si serviciile ireprosabile oferite dau o nota in plus de originalitate fiecarui eveniment desfasurat “deasupra Clujului”. Mancarea din restaurant sau pizza exceptionala a maestrilor nostri bucatari, servite intr-o maniera ireprosabila alaturi de cocktailuri si bauturi pe masura vor face ca popasul la noi sa fie memorabil.
Urmarind sectiunea de evenimete Cluj veti fi la curent cu ultimele  evenimentele speciale, serile tematice si superpetrecerile organizate intr-o ambianta romantica, cu muzica buna, preparate alese care va vor ademeni intr-un loc unic din Cluj numit Havana


Evenimente si party-uri tematice Cluj

Comentarii utilizatori

Comenteaza si tu

Nume:
Email:
Comentarii:
Cod securitate: 1 + 8
 

© 2015. Evenimente si party-uri tematice Cluj

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft