Catering pentru firme si organizatii

Taguri : Comanda Pizza, Mancare italieneasca, Mancare Romaneasca,

Servicii catering firme Cluj Napoca restaurant

Avand dotarile necesare pentru catering, echipa de profesionisti si dorinta de a fii cei mai buni suntem siguri ca veti fi impresionati de calitatea serviciilor si a produselor marca Havana Catering Cluj.
Serviciile de catering Havana se adreseaza inclusive companiilor care isi iau pranzul la sediul firmei si doresc un meniu stabilit pentru angajati. De asemenea ne adresam gradinitelor si scolilor care doresc meniuri pentru copii, sau organizarea de petreceri pentru copii.
Cu serviciile de catering complete Havana Cluj, este cel mai simplu mijloc prin care beneficiati de o mancare buna, intr-un timp scurt si la preturi excelente.
Ne-am specializat in egala masura si pe serviciul de catering pentru spitale. Cunoastem faptul ca meniurile de mancare sunt mai deosebite, insa suntem pregatiti pana la cel mai mic detaliu.
Daca doriti sa schimbati peisajul, mai exact sa vedeti Clujul de sus va invitam intr-un spatiu deosebit in centrul Clujului in Piata Mihai Viteazul unde puteti lua masa cu partenerii de afaceri sau colegii de serviciu. Nu trebuie sa va faceti probleme pentru parcare deoarece pana la etajul 7 al Parcarii Leul cu siguranta veti gasi un loc pentru masina dumneavostra.
Profitand de serviciile de catering profesioniste oferite de Havana, castigati timp, energie, bani si satisfacia unei mese gustoase si satioase.


Catering Evenimente Firme / Organizatii

Comentarii utilizatori

Comenteaza si tu

Nume:
Email:
Comentarii:
Cod securitate: 4 + 2
 

© 2015. Catering Evenimente Firme / Organizatii

Restaurants Reviews si Optimizare site UK Laser Mole Removal Clinic Colectie Ristoranti Italia si Recenzii Restaurante si blog Arme Airsoft